Miljöutbildning

Engagerande miljöutbildning 

Vi erbjuder en grundläggande miljöutbildning som ger dig viktiga baskunskaper och har som mål att beröra och engagera dig i miljöfrågor. Detta gör vi genom att diskutera hur miljöproblemen påverkar dig idag, till vardags och i arbetet, samt vad du kan göra för att minska din egen miljöpåverkan.

Innehållet kan anpassas efter era egna behov och exempelvis inkludera en verksamhetsanpassad workshop, tävling, kortare filmvisning och diskussioner kring miljöfrågor som är aktuella i er verksamhet.

Utbildningen kan gärna kombineras med studiebesök, teambuilding eller andra aktiviteter.

Utbildningen hålls ständigt aktuell och uppdateras i takt med att exempelvis miljölagstiftning och riktlinjer kring kemikaliehantering förändras. Den tar ca 4 timmar och kan anpassas för företag och organisationer som ska miljödiplomeras.

Vidareutbildning

Vi håller en mängd olika utbildningar. Dessa kan vara allmänna eller fördjupande inom något särskilt område, såsom mat, konsumtion, kemikalier, avfall, transporter, inköp, ledning, lagstiftning m.m.

Vi erbjuder även flera utbildningsdelar som ni själva kan kombinera så att det blir den inriktning och längd på utbildning som ni önskar. Om ni hellre vill kan ni berätta om er verksamhet så sätter vi samman en lämplig mix av delar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Föreläsare

Proffsigt och underhållande

Johanna Frej
Johanna Frej

Vår föreläsare Johanna Frej har gått Toastmaster Internationals utbildningsprogram för ”Competent Communication”. Hon är mycket populär och får uteslutande positiv kritik vid utvärderingar: ”Proffsigt och underhållande”, ”Mycket bra retorik”, ”Kunnig, engagerad, pratade så att det blev intressant”, ”Kunnig, lätt att följa med och förstå”, var några kommentarer efter ett 20-tal utbildningar som hon höll för Riksbyggen ute i landet.

Kontakta Johanna Frej för mer information, upplägg och priser på johanna.frej@viatellus.se